Bedrijfslening
aanvragen

Het aanvragen van een bedrijfslening is eenvoudig: snelle goedkeuring, lage rente, flexibele voorwaarden, en ondersteuning voor groei en investeringen.

Onze partners:

Vergelijk online zakelijke
leningen tot wel €350.000

Breed aanbod

Door gebruik te maken van Flexibel Bedrijfskrediet, krijgt u toegang tot een breed scala aan verstrekkers. Dit vergroot uw kansen om de beste lening te vinden die aan uw specifieke behoeften en wensen voldoet.

Eenvoudig vergelijken

Flexibel Bedrijfskrediet maakt het mogelijk om snel en eenvoudig verschillende leningsopties te vergelijken. Dit bespaart tijd en moeite, omdat u geen contact hoeft op te nemen met elke verstrekker.

Transparantie

Op ons platform bieden we gedetailleerde informatie over rentetarieven, aflossingsschema's en bijkomende kosten. Hierdoor kunt u een weloverwogen beslissing nemen en verborgen kosten vermijden.

Snel toegang

Door meerdere opties te vergelijken en aan te vragen, kunt u het proces versnellen en sneller toegang krijgen. Dit is vooral nuttig in noodsituaties of wanneer u snel moet reageren op zakelijke kansen.

Onafhankelijk

Flexibel Bedrijfskrediet biedt onafhankelijk en objectief advies, waardoor u een eerlijke vergelijking kunt maken zonder de bias van kredietverstrekkers, wat leidt tot een meer geïnformeerde keuze.

Feedback

Flexibel Bedrijfskrediet heeft beoordelingen en feedback van andere ondernemers, wat u kan helpen om een weloverwogen keuze te maken op basis van de ervaringen van andere ondernemers.

Capitalbox biedt mkb’ers de ruimte om te groeien en heeft daarom zakelijke leningen van €1.000 tot €350.000. Bij het aanvragen van de lening kijkt Capitalbox vooral naar de cashflow van de ondernemer om zo de kredietwaardigheid te bepalen. Na het goedkeuren van de aanvraag, staat het aangevraagde bedrag in de meeste gevallen nog dezelfde dag op de rekening.

Lees meer ->

Bij 5in5 kunt u als (startende) ondernemer een lening afsluiten van €500,- tot €5000,-. Dit is de enige kredietverstrekker die geschikt is voor starters. 5in5 heeft geen omzetvereiste en betaald in veel gevallen het aangevraagde bedrag binnen 24 uur uit.

Lees meer ->

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voorwaarden voor het aanvragen van een zakelijke lening?

Om in aanmerking te komen voor een zakelijke lening, moet een bedrijf meestal aan bepaalde criteria voldoen, zoals een minimumomzet, een bepaalde tijd in bedrijf, en een goede kredietwaardigheid. Specifieke vereisten variëren per kredietverstrekker, maar kunnen ook zaken omvatten zoals een gedetailleerd bedrijfsplan en jaarcijfers.

Hoeveel kan ik lenen met een zakelijke lening?

Het bedrag dat u kunt lenen, hangt af van verschillende factoren, waaronder uw bedrijfsomzet, kredietwaardigheid, en de specifieke voorwaarden van de kredietverstrekker. Zakelijke leningen kunnen variëren van enkele duizenden tot miljoenen euro’s, afhankelijk van de behoeften en mogelijkheden van uw bedrijf.

Wat is de typische looptijd van een zakelijke lening?

De looptijd van een zakelijke lening varieert afhankelijk van het type lening en de voorwaarden van de kredietverstrekker. Kortlopende leningen kunnen een looptijd hebben van enkele maanden tot een jaar, terwijl langlopende leningen vijf jaar of langer kunnen duren. Het is belangrijk om een looptijd te kiezen die past bij de financiële planning van uw bedrijf.

Wat zijn rentepercentages voor zakelijke leningen?

Rentepercentages voor zakelijke leningen variëren sterk, afhankelijk van factoren zoals de kredietwaardigheid van het bedrijf, de looptijd van de lening, en de marktomstandigheden. Rentes kunnen variëren van enkele procenten tot meer dan tien procent. Het is belangrijk om verschillende aanbiedingen te vergelijken om de beste rente te vinden.

Kan ik een zakelijke lening vervroegd aflossen?

Veel kredietverstrekkers bieden de mogelijkheid om een zakelijke lening vervroegd af te lossen, maar dit kan gepaard gaan met extra kosten of boetes. Het is belangrijk om de voorwaarden van uw lening te controleren om te begrijpen of vervroegde aflossing mogelijk is en welke kosten hieraan verbonden zijn.

Wat gebeurt er als ik niet aan de betalingsverplichtingen van mijn zakelijke lening voldoe?

Als u niet aan de betalingsverplichtingen van uw zakelijke lening kunt voldoen, kan dit ernstige gevolgen hebben, waaronder boetes, extra rente, en mogelijk juridische stappen. Het is belangrijk om onmiddellijk contact op te nemen met uw kredietverstrekker om eventuele problemen te bespreken en samen naar oplossingen te zoeken, zoals herstructurering van de lening of betalingsuitstel.

 

 

Scroll naar boven