Disclaimer

Deze disclaimer (de “Disclaimer”) bevat belangrijke informatie over de beperkingen en aansprakelijkheid met betrekking tot het gebruik van onze website en diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met deze Disclaimer. Indien u niet akkoord gaat, verzoeken wij u onze website niet te gebruiken.

1. Geen Financieel Advies

De informatie op onze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. Wij verstrekken geen financieel advies en de verstrekte informatie dient niet te worden beschouwd als professioneel advies. Voor specifieke financiƫle beslissingen raden wij u aan om onafhankelijk advies in te winnen van een gekwalificeerde professional.

2. Nauwkeurigheid van Informatie

Hoewel wij ons best doen om accurate en actuele informatie te verstrekken, garanderen wij niet dat de informatie op onze website volledig, juist of up-to-date is. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele fouten of weglatingen in de verstrekte informatie.

3. Gebruik van Affiliate Links

Onze website bevat links naar websites van derde partijen waarmee wij een affiliate samenwerking hebben. Wanneer u op deze links klikt en een zakelijke lening afsluit, kunnen wij een commissie ontvangen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, producten of diensten die door deze derde partijen worden aangeboden.

4. Geen Garantie

De website en de daarop aangeboden diensten worden geleverd op een “as is” en “as available” basis, zonder enige vorm van garantie, expliciet of impliciet, inclusief maar niet beperkt tot garanties van beschikbaarheid, geschiktheid voor een bepaald doel, of niet-inbreuk. Wij garanderen niet dat de website ononderbroken of foutloos zal werken, of dat eventuele defecten zullen worden gecorrigeerd.

5. Beperking van Aansprakelijkheid

In geen geval zullen wij, onze directeurs, medewerkers, partners of agenten aansprakelijk zijn voor enige directe, indirecte, incidentele, speciale of gevolgschade die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de website of de diensten, inclusief maar niet beperkt tot schade voor verlies van winst, gegevens of andere immateriƫle verliezen.

6. Externe Links

Onze website kan links bevatten naar externe websites die worden beheerd door derde partijen. Wij hebben geen controle over de inhoud of het beheer van deze websites en zijn niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid, nauwkeurigheid of inhoud van deze externe bronnen. Het gebruik van externe links is op eigen risico.

7. Wijzigingen

Wij behouden ons het recht voor om deze Disclaimer op elk moment te wijzigen. Wij zullen u op de hoogte stellen van wezenlijke wijzigingen door middel van een kennisgeving op onze website. Uw voortgezet gebruik van de website na dergelijke wijzigingen impliceert uw aanvaarding van de gewijzigde Disclaimer.

8. Contactinformatie

Als u vragen of opmerkingen heeft over deze Disclaimer, neem dan contact met ons op via:

  • E-mail: info@flexibelbedrijfskrediet.nl
  • Adres: Sint Gerardusstraat 25, 1131 GZ Volendam
  • Telefoon: 0640801736

Datum van Ingang: 15/07/2024

Scroll naar boven